over Annejet de Blécourt

Harder, sneller, meer…
Na 12,5 jaar ging ik als ondernemer met bureau JETTING voor professionals, bijna aan mijn eigen succes ten onder. Geweldig natuurlijk om zoveel fijne klanten te hebben, maar was ‘harder, sneller, meer…’ echt wat ik wilde?

Professie
Als executive coach, trainer, mediator en assessment specialist heb ik honderden gesprekken met anderen gevoerd. Meestal over thema’s die linkten aan de vragen waar ik nu zelf voor stond.

Walk your talk! We besloten ons huis te verkopen en zonder enige vorm van ballast te ontdekken hoe de kunst van het leven Leven ook anders kan.

Wat had ik al die jaren gedaan?
Na 2 maanden reizen wist ik waar ik al die honderden gespreksuren aan besteed had. In één woord: PERCEPTIE. Alles is perceptie, want: jouw Waarneming = jouw Perceptie = jouw Waarheid = bepalend voor jouw Gedrag & Keuzes en heeft invloed op jouw Omgeving.

met Perceptiedenken.blog valt voor mij de vele jaren van hard werken op z’n plek. Hier kan ik delen wat ik jarenlang heb gezien en gehoord. Waar mensen tegenaanlopen en hoe PERCEPTIEDENKEN je blik verandert!

PERSOONLIJK

Ik ben ruim 27 jaar met Rob getrouwd. We zijn allebei avontuurlijk en houden van reizen. Verder schrijf ik graag over onderwerpen die boeien en raken. 

Met een flinke portie humor nemen we onszelf niet al te serieus en blenden we in diverse culturen.

Let’s marvel at people!
Ik kijk met een genuanceerde blik naar anderen; met realistische verwachtingen. Daardoor blijf ik geïnteresseerd in mensen. Immers, iedereen heeft een verhaal!

Waar ik ben / wat ik doe?
In 2019 zijn we een half jaar in Ecuador geweest om te reizen, Spaans te leren en vrijwilligerswerk te doen. In 2020 hebben we ruim een half jaar hetzelfde in Costa Rica gedaan, met de droom om daar te gaan wonen. Helaas veranderde de Corona pandemie reizen en nu wonen we weer in Nederland. Maar de ervaringen hebben mij/ ons als mens onbeschrijflijk verrijkt.