over Annejet de Blécourt

Harder, sneller, meer…
Na 12,5 jaar ging ik als ondernemer met bureau JETTING voor professionals, bijna aan mijn eigen succes ten onder. Geweldig natuurlijk om zoveel fijne klanten te hebben, maar was ‘harder, sneller, meer…’ echt wat ik wilde?

Professie
Als executive coach, trainer, mediator en assessment specialist heb ik honderden gesprekken met anderen gevoerd. Meestal over thema’s die linkten aan de vragen waar ik nu zelf voor stond.

Walk your talk! We besloten ons huis te verkopen en zonder enige vorm van ballast te ontdekken hoe de kunst van het leven Leven ook anders kan.

Wat had ik al die jaren gedaan?
Na 2 maanden reizen wist ik waar ik al die honderden gespreksuren aan besteed had. In één woord: PERCEPTIE. Alles is perceptie, want: jouw Waarneming = jouw Perceptie = jouw Waarheid = bepalend voor jouw Gedrag & Keuzes en heeft invloed op jouw Omgeving.

met Perceptiedenken.blog valt voor mij de vele jaren van hard werken op z’n plek. Hier kan ik delen wat ik jarenlang heb gezien en gehoord. Waar mensen tegenaanlopen en hoe PERCEPTIEDENKEN je blik verandert!

PERSOONLIJK

Ik ben ruim 27 jaar met Rob getrouwd. We zijn allebei avontuurlijk en houden van reizen. Verder schrijf ik graag over onderwerpen die boeien en raken. 

Met een flinke portie humor nemen we onszelf niet al te serieus en blenden we in diverse culturen.

Let’s marvel at people!
We hebben een genuanceerde blik op anderen, met realistische verwachtingen. Daardoor zijn we in relaties tevreden met wat er wél is en kijken we minder naar wat de ander in onze perceptie verkeerd doet.

Waar zijn we / wat doen we?
In 2019 zijn we een half jaar in Ecuador geweest om te reizen, Spaans te leren en vrijwilligerswerk te doen. Op dit moment zijn we in Costa Rica voor zo’n beetje hetzelfde. 
Als ultieme flexwerker ontdek ik dat werken echt anders kan!