Als jij in 1 woord zou moeten samenvatten wat de kern is van wat je de hele dag doet, wat zou je dan zeggen?

20.000 Mensenlevenuren

Nu ik een half jaar letterlijk en figuurlijk op afstand naar JETTING kijk en er meer ruimte voor reflectie is, heeft deze vraag mij behoorlijk beziggehouden. Want, wat had ik nou eigenlijk die dikke 12,5 jaar als zelfstandig  ondernemer gedaan? Waar gingen in de kern al die honderden gespreksuren met mijn coachees over? Wat was het doel van alle trainingen die ik had uitgedacht en gaf? Wat deed ik als mediator? En als assessment-specialist, wat was mijn doel?

Een snelle rekensom leerde me dat in de ruim 12,5 jaar het alles bij elkaar om minimaal zo’n 20.000 uur van mijn mensenleven ging… Poeh, als je het zo bekijkt… enorm! En als ik al die uren dan niet eens in 1 woord kan vatten…

mijn Woord

Natuurlijk, coachees kregen beter inzicht in zichzelf en in anderen. Beter kunnen samenwerken. Sterkere teams. Prioriteiten stellen, keuzes maken en uitvoeren. Wat het mijn cliënten brengt, dat schud ik zo uit m’n mouw. Maar, heb ik mezelf afgevraagd – helicopterend boven al die onderwerpen – zeg nou eens in 1 woord Annejet, waar ging dat alles nu écht over? In de kern?

Het goede nieuws is: het heeft 2 maanden geduurd, maar ik weet het!
Ja écht, ik weet wat mijn woord is – wat ik al die jaren heb gedaan ?

Blogwebsite

Mijn creativiteit zit weer in een fijne flow en de combi met ‘mijn woord’ heeft geresulteerd in een nieuwe blogwebsite. Dat ene woord, dat overkoepelende woord dat de hele lading dekt, is ook de naam van mijn gloednieuwe blogwebsite geworden! (Ik weet niet of ik durf te zeggen dat ik de website zelf gebouwd heb 😉

Graag deel ik met je:

Alles is perceptie

Perceptiedenken?
Ja, alle mooie, intrigerende, interessante, ontroerende mensen die ik de afgelopen jaren heb ontmoet, gesproken, gecoacht; alle duizenden uren… het ging en gaat allemaal over Perceptie.

Alles is perceptie, want jouw Waarneming = jouw  perceptie = jouw Waarheid = bepalend voor jouw Gedrag & Keuzes en heeft invloed op je omgeving. Perceptiedenken is de spiegel.

Jij & ik & Perceptiedenken

Over Perceptiedenken kan ik zóveel delen dat de nieuwe blogwebsite op een berg in Ecuador werd geboren. Door persoonlijke verhalen met een zakelijke touch krijg je: herkenning | inzicht in zelf | reflectie | inspiratie |  vermaak | verandering (y más, zoals we in het Spaans zeggen).

Daarom verandert deze eJET in een kort mailberichtje wanneer er weer een nieuwe post op PERCEPTIEDENKEN® .blog is verschenen. Daar hoef je verder niets voor te doen.

De eerste nieuwe blog kun je nu al lezen! Vakantieperceptie
Ik hoop dat je ervan geniet – Disfrutar!

Als je me een beetje kent, weet je dat ik eerlijke feedback omarm. 
Hou me ajb scherp!?

Hartelijke groet,
Annejet

Perceptiedenken.blog

  Ontvang ook gratis nieuwe posts!

  Reflectie | Inspiratie | Vermaak

Dankjewel! Vanaf nu kun je ook genieten van inspirerende posts.