Hoe gaat ‘t vandaag met je? Werk je ook vanuit huis?

Na ruim een half jaar ben ik weer terug uit lockdown Costa Rica en tjonge, wat is er in die maanden wereldwijd toch veel veranderd hè?!

Wat ik mee terug heb genomen naar Nederland? Natuurlijk een heleboel levenswijsheid 😉 waaronder ook Pura Vida. Ik heb er al een keer een andere blog over geschreven. Letterlijk betekent Pura Vida ‘puur leven’, maar voor de Costaricaan is ‘t een levenshouding en wordt de uitdrukking Pura Vida voor van alles en nog wat gebezigd.

Voor mij gaat Pura Vida ook over ‘tranquilo’ & relax & maak je niet té druk. Dat past perfect bij een van mijn favoriete coach-uitspraken: “Verspil geen energie aan dingen waar je geen invloed op hebt. Doe de dingen waar je wél invloed op hebt!”

“Walk your talk”, dus in Costa Rica heb ik dat zelf o.a. gedaan door mijn Cambridge Engels certificate te halen. Nu kan ik me nóg meer focussen op executive coaching / training / assessments voor Engelse cliënten. Feel free to spread the news about the English Executive Coach ?

Delen = Vermenigvuldigen

Maar, net als jij heb ook ik geen invloed op het Coronavirus dat ons allemaal in de greep houdt. Wat ik wél kan doen is het positieve idee en gevoel van Pura Vida met je delen.

Vertel hieronder waarom jij Pura Vida nodig hebt. De eerste 12 personen ontvangen deze unieke Pura Vida muismat dan cadeau. Gewoon een beetje extra werkplekgeluk in je thuiskantoor!

¡¿Hasta pronto?!
Annejet

PS misschien leuk om te weten: de foto op de muismat is de baai waar we in Costa Rica aan woonden (Pacifische kust).

Perceptiedenken.blog

  Ontvang ook gratis nieuwe posts!

  Reflectie | Inspiratie | Vermaak

Dankjewel! Vanaf nu kun je ook genieten van inspirerende posts.